Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016-12-29 - Példamutató családok, intézmények, vállalkozók és személyek



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. december 29. Nézettség: 312

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. december 29. 19:04
Negyedik alkalommal osztották ki a Vajdasági Nagycsaládos Egyesületek Szövetsége díjait tegnap este Adán. Idén először jutalmaztak családbarát vállalkozást és családokat támogató helyi közösséget.
csütörtök, 2016. december 29. 19:05
A topolyai Tóth családhoz tizenkétszer kopogott a gólya. Az állatorvos apuka, Tibor azt mondja, nem tervezett ennyi gyereket, de mindig is arról álmodott, hogy sokan üljenek az asztalnál. „Legtöbbet a kedves nejem veszi ki a részét, a feleségem, az egész logisztika az ő kezében van, a reggeli fölkeléstől kezdve a reggeli készítéséig, a felöltözés. Az enyém, hogy elviszem őket az iskolába, az óvodába, ki hová megy, visszahozom őket, ez az én dolgom.”
csütörtök, 2016. december 29. 19:05
Példamutató nagycsalád díjban részült még a zentai 3 gyermekes Szénási család, a szabadkai 6 gyermekes Perna, illetve a pacséri 5 gyermekes Kardos család. Az önkormányzatok kategóriában ismét Magyarkanizsa érdemelte ki az elismerést, többek között a gyermekes családoknak nyújtott jelentős támogatásokért. Idén először jutalmaztak családbarát vállalkozást.
csütörtök, 2016. december 29. 19:05
Ezt a bácskossuthfalvi Tóth Zoltán és a belgrádi Mikroelektronika cég érdemelte ki. Krizsán V. Vilmos, elnök, Vancsesz: „Első ízben adjuk át a Családbarát vállalkozói díjat, ami számunkra nagyon fontos, hiszen úgy gondoljuk, hogy ezen keresztül olyan példákat tudunk bemutatni a társadalomnak, ahol valóban megbecsülik a családokat, a munkásokat, és olyan családbarát szemléletet tartanak fenn ezekben a munkaszervezetekben, ahol valóban öröm dolgozni, ahol valóban családban gondolkoznak.”
csütörtök, 2016. december 29. 19:05
Először jutalmazták a családbarát helyi közösségeket is, a díjat Kishegyes kapta. A legsikeresebb nagycsaládos egyesületnek az adai Tűzsziget Tincse bizonyult. A Vancsesz tevékenységét támogató alapítványok és személyek Aranyoklevélben részesültek, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., a Szekeres László Alapítvány, az Adra Alap, az újvidéki Ördög Róbert és Nagy József zentai püspöki helynök. A díjátadó része a Vancsesz népesedési és családgondozási cselekvési programnak, amit a Magyar Nemzeti Tanács idén fogadott el.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal