Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2017 01 20 Trump: A legjobb napok csak most jönnek



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2017. január 20. Nézettség: 395

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2017. január 20. 20:19
Az új amerikai elnök mindenekelőtt új utak, repülőterek, vasutak építésére tett ígéretet. Hangsúlyozta, hogy hogy készen áll figyelmet és erőforrásokat fordítani a világűr kutatására, betegségek gyógyítására, új technológiák és energiaforrások alkalmazására.
péntek, 2017. január 20. 20:19
Donald Trump: Visszaadjuk a hatalmat a népnek
Elérkezett a cselekvés ideje, mondta beiktatási beszédében Donald Trump, aki – amerikai keleti parti idő szerint – pontban déltől (magyar idő szerint este hattól) az Egyesült Államok elnöke. „Ettől a naptól kezdve minden döntésnél az lesz az elv, hogy Amerika legelőször – minden változtatásnál az amerikai emberek szempontjait vesszük figyelembe” – mondta az Egyesült Államok 45. elnöke.
péntek, 2017. január 20. 20:19
Donald Trump beiktatása zökkenőmentesen, a szokásos protokoll szerint zajlott. Egy jelentős újítás mindenképpen volt, Trump formabontó módon nem egy, hanem két biblián tartva a kezét tette le az esküt: az egyik Abraham Lincoln bibliája volt, amit 1861-es eskütételénél használt, a másik pedig a sajátja, amit gyerekkorában kapott az édesanyjától.
péntek, 2017. január 20. 20:19
A Capitolium előtti téren, a National Mallon az esős idő ellenére rengetegen várták a beiktatást. A tömegbe összecsukható esernyőket be lehetett vinni, hagyományosakat nem
péntek, 2017. január 20. 20:19
Trump a leköszönő elnökkel, Barack Obamával érkezett a Capitoliumba. A ceremónián ott voltak a még élő korábbi elnökök, a tüdőgyulladással kórházba került, 92 éves idősebb Bush kivételével: a 92 éves Jimmy Carter, a 70 éves Bill Clinton és George W. Bush, és egykori first ladyként az elnökválasztáson vereséget szenvedő Hillary Clinton is.
péntek, 2017. január 20. 20:20
„Amerika legelőször”
Trump, miután köszönetet mondott Obamának és feleségének, azt mondta, hitvallása a következő négy év kormányzásáról egy mondatban összefoglalható: Amerika mindenekelőtt. Az elnök beszédének ez volt a vezérfonala: visszaadni Amerikát a népnek. Mint mondta, „ettől a naptól kezdve minden döntésnél az lesz az elv, hogy Amerika legelőször”, minden változtatásnál az amerikai emberek szempontjait veszik figyelembe, visszaadják az amerikaiaknak a munkájukat, a határaikat, az álmaikat.
péntek, 2017. január 20. 20:20
Az új elnök szerint a hatalom visszakerül Washingtonból az emberekhez, a jövőben ők lesznek az ország irányítói is.
Az új amerikai elnök mindenekelőtt új utak, repülőterek, vasutak építésére tett ígéretet.
Hangsúlyozta, hogy készen áll figyelmet és erőforrásokat fordítani a világűr kutatására, betegségek gyógyítására, új technológiák és energiaforrások alkalmazására.
péntek, 2017. január 20. 20:20
betegségek gyógyítására, új technológiák és energiaforrások alkalmazására.
„Más országokat tettünk gazdaggá” – mondta Donald Trump. Miközben az Egyesült Államok „mások hadseregeit finanszírozta, az országban egyik gyárat zárják be a másik után”. Hozzátette, hogy ez már a múlté, új vízió fogja kormányozni az Egyesült Államokat.„Az elfelejtettek többé már nem lesznek azok” – mondta még beszédében Trump.
péntek, 2017. január 20. 20:20
Az 1946-ban született Donald Trump lesz az Egyesült Államok legidősebben beiktatott elnöke. 70 évesen, 7 hónaposan és hat naposan megelőzi a korábbi rekorder Ronald Reagant, aki hetvenedik születésnapja előtt 17 nappal tette le az esküt.
péntek, 2017. január 20. 20:21
A beiktatás után előbb Joe Biden volt alelnök és felesége hagyta el a Capitoliumot, majd Barack Obama és Michelle Obama szállt fel az elnöki helikopterre, ami az Andrews légi támaszpontra vitte őket. Onnan Kaliforniába repültek rövid vakációra.
17 megjegyzés | 1 / 2 oldal « 1 2 »