Keresés - 2012

  • „A HÚSPOGÁCSA A GYEREKÉ,  A NASSZAR MEG AZ ÖREGÉ!”
    „A HÚSPOGÁCSA A GYEREKÉ, A NASSZAR MEG AZ ÖREGÉ!”               „A HÚSPOGÁCSA A GYEREKÉ, A NASSZAR MEG AZ ÖREGÉ!”     Valamikor réges – régen, mikor még gyerekeskedtem hajdanában, mondhatnám azt, hogy egy kicsit „finnyás” voltam az étkezések tekintetében. Ha már egy kis zsíros falat volt a húsokon, akkor nem is akartam megenni, ezért Drága Édesanyám ezeket a fecniket már előre leszedte nekem, mikor étkeztünk.
    Napló
  • ÁLOM – ÁLOM – ÉDES ÁLOM…  MEGINT ELMÚLT MÁRCIUS 15.
    ÁLOM – ÁLOM – ÉDES ÁLOM… MEGINT ELMÚLT MÁRCIUS 15.             KEDVES BARÁTAIM ÉS ISMERŐSEIM! Öt évvel ezelőtt írtam ezt a versemet. Miért érzem mégis, hogy az eltelt időben, pozitív irányban semmi sem változott, sőt… és ezt mindenkinek a megítélésére bízom. Szeretettel: Bálint     ÁLOM – ÁLOM – ÉDES ÁLOM… MEGINT ELMÚLT MÁRCIUS 15.   Álom – Álom – Édes Álom, Az Egységet nem találom.
    Napló
  • Klisza János
    Klisza János Az ungvári alapiskola elvégzése után 1974-ben befejezte a Kijevi Állami Képzőművészeti Főiskola építészeti karát. 1984-től az Ukrán Építészeti Szövetség tagja. 2007-től az Ukrán Képzőművészeti Szövetség tagja. 2005-ben a MÉKK Munkácsy Mihály Egyesületének alapító tagja, társelnöke.
    Magyar hírességek » Képzőművészek » Festőművészek
  • Sztárklikk Derecske Debreceni Zoltán író, versíró tollából - Vers a Múzsámhoz
    Sztárklikk Derecske Debreceni Zoltán író, versíró tollából - Vers a Múzsámhoz     Debreceni Zoltán: Vers a Múzsámhoz... Csajé már elrepül feletted néhány húsz bús év, sok sötét felhős nap. De a szépséged nem változott ugyan az maradt. Akik csodálják szépségedet, Kérlek őrizd meg nekik míg így sokáig magad. Hadd fusson, hadd repüljön feletted az embert nyüvő makacs idő. Te mindig dobd le a fukar élet irigylő ráncait.
    Napló
  • A szerelmet őrizni kell - Debreceni Zoltán
    A szerelmet őrizni kell - Debreceni Zoltán Debreceni Zoltán író tollából Ha a szerelem a szívből elszáll messzire. Tartóztatni, megfogni, bezárni nem lehet. Mint a csillogóan ragyogó napfényt vagy a süvítő szelet. Csak a szívből jövő vágy,képzelet. Az olyan gyors és szabad. Hogy utol éri a boldogságot és a régi boldog pillanatot.
    Napló
  • A Cigány irodalom legszebb múzsája, Debreceni Zoltán múzsája Csajé
    A Cigány irodalom legszebb múzsája, Debreceni Zoltán múzsája Csajé   Ahogy mindenki ismeri Debreceni Zoltán verseiből, A cigány irodalom legszebb múzsája Csajé. Debreceni Zoltán költészetének inspirálója.    Debreceni Zoltán író múzsája Csajé   Debreceni Zoltán - Tudod mi a szerelem? Csodálni valakit, aki rád nevet. Fogni a kezét, hogy egy legyen veled. Ha távol van tőled, aggódva félteni.
    Napló
  • Kisvejke - Debreceni Zoltán Kisvejkei versíró tollából versek
    Kisvejke - Debreceni Zoltán Kisvejkei versíró tollából versek Cigány író tollából    Debreceni Zoltán emléklapot kapott 2017 és 2019-ben művészete elismeréséért.    Debreceni Zoltán író emléklapja   Debreceni Zoltán versíró  .    ( Debreceni Zoltán író.. Hajdúbagos .  Debreceni Zoltán - Őszi Szerelem ...
    Napló
  • Hajdúbagos Debreceni Zoltán versíró Hajdúbagosi alkotó versei
    Hajdúbagos Debreceni Zoltán versíró Hajdúbagosi alkotó versei Debreceni Zoltán emléklapot kapott 2017 és 2019-ben művészete elismeréséért.    Debreceni Zoltán író emléklapja   Debreceni Zoltán versíró  .    ( Debreceni Zoltán író.. Hajdúbagos .  Debreceni Zoltán - Őszi Szerelem ... Őszi szél susog a lombok között, Sárga levelek hullnak a földre.
    Napló
  • MAGASAN SZÁLL A SÓLYOM…  VÉREIM MAGYAROK  Dalszöveg
    MAGASAN SZÁLL A SÓLYOM… VÉREIM MAGYAROK Dalszöveg MAGASAN SZÁLL A SÓLYOM… VÉREIM MAGYAROK Dalszöveg     Magasan Száll a Sólyom a Kárpátok Felett, Hozza Magával Azt a Fontos Üzenetet, Melyet Olyan Sóvárogva Régóta Várunk, Mert Számunkra Ez Lehet Végső Megoldásunk. Nincsen Már Békesség e Szétszabdalt Hazában, Nagy Szakadék Tátong Szeretett Hunniánkban.
    Napló
  • Baraté Ágnes
    Baraté Ágnes TANULMÁNYOK 2015-16 - Erasmus Program: Drezdai Képzőművészeti Egyetem, Festészet 2012 - Magyar Képzőművészeti Egyetem Szak: Festőművész, Kósa János osztály Mesterek: Kósa János, Nemere Réka 2007-2011 - Kárpátaljai Művészeti Főiskola, Festészet 2006-2011 - II.
    Magyar hírességek » Képzőművészek » Festőművészek
467 cikk | 32 / 47 oldal