Hírek - csütörtök, 2015. március 5.

   

Belföld
csütörtök, 2015. március 5. 23:08
Vízellátási gondok vannak Kecskeméten, mert a Bácsvíz Zrt. II. számú vízműtelepén eltört egy 600 milliméter átmérőjű nyomócső - mondta el a cég vezérigazgató-helyettese.
Belföld » Origo
Bulvár
csütörtök, 2015. március 5. 23:07
Hiába a kecsegtető fizetés, senki nem szeretne csibeszexáló lenni az Egyesült Királyságban
Bulvár » Hirkereső
Hírek
csütörtök, 2015. március 5. 23:07
A Nyemcov-gyilkosság ügyében nyomozóknak már vannak gyanúsítottjaik – írta csütörtökön az RBK Daily című orosz napilap. Az üzleti újság beszámolója szerint Alekszandr Bortnyikov, a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) igazgatója a gyilkosság óta először jelentette ki, hogy a nyomozóknak konkrét gyanúsítottjai vannak. A titkosszolgálatok vezetője csak annyit közölt, hogy „azok (gyanúsítottak) mindig vannak”, akiket csak az egyik lehetséges elkövetőként tartanak számon.
Hírek » MagyarSzo.com
Gazdaság
csütörtök, 2015. március 5. 23:07
A líbiai állami olajvállalat működésképtelennek nyilvánított csütörtökön 11 olajmezőt, miután feltehetően az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet harcosai támadásokat hajtottak végre több olajmező és olajipari létesítmény ellen.
Gazdaság » Inforadio.hu
Hírek
csütörtök, 2015. március 5. 23:02
Idén március 17-én, kedden a Művészetek Palotájában koncertezik Grigorij Szokolov. A világhírű zongoraművész ezúttal is az MVM Koncertek – A Zongora sorozat keretében érkezik hazánkba.
Hírek » Heti Válasz
Külföld
csütörtök, 2015. március 5. 23:01
Polgári peres eljárást indítanak az augusztusban Fergusonban lelőtt 18 éves afroamerikai Michel Brown szülei a halálát okozó volt rendőr, Darren Wilson ellen.
Külföld » Népszabadság Online
Külföld
csütörtök, 2015. március 5. 23:01
Kicsúszott a leszállópályáról egy utasszállító repülőgép csütörtökön a New York-i LaGuardia repülőtéren.
Külföld » Stop.hu
Videók
csütörtök, 2015. március 5. 23:00
Több eseményen is a Székesfehérvár 2015-ös költségvetése által nyújtott fejlesztési lehetőségekről esett ma szó. Délelőtt Földi Zoltán az idei, Felsővárost érintő elképzelésekről beszélt, majd Brájer Éva alpolgármester egyebek mellett a szociális, egészségügyi, kulturális és turisztikai területek pénzügyi lehetőségeit ismertette.
Videók » Tudósítók.hu
Hírek
csütörtök, 2015. március 5. 22:58
Nem vártak hiába az elektronikus zene rajongói, a B my Lake szervezői (VOLT-és Deadcode Produkció) idén is kitettek magukért: a mai napon napvilágot látott nevek között ott van például a német techno-ikon, Sven Väth, a hagyományokat újrateremtő duó, a Tale of Us, koncertet ad a kortárs elektronika egyik legegyedibb hangzású formációja, az izlandi GusGus, jelen lesz az elmúlt évek legnagyobb techno felfedezettje, Recondite – és még nagyon sokan mások.
Hírek » Prae.hu
Gazdaság
csütörtök, 2015. március 5. 22:56
A hazai McDonald's számára nevelt csirkék kizárólag gyógyítási céllal kaphatnak antibiotikumot - írta az Origónak eljuttatott közleményében a gyorsétteremlánc.
Gazdaság » Origo
Sport
csütörtök, 2015. március 5. 22:52
Kicsúszott a leszállópályáról egy utasszállító repülőgép csütörtökön a New York-i LaGuardia repülőtéren.
Sport » Hirkereső
Hírek
csütörtök, 2015. március 5. 22:51
Veszelszky Éva növénytermesztési tanácsai a Szabad Föld "Üzenjük" rovatában.
Hírek » Szabad Föld Online
Turizmus
csütörtök, 2015. március 5. 22:51
Eger és környéke legjobb borászai ismét megmutathatják legjobb Csillagaikat
Turizmus » Turizmus Online
Külföld
csütörtök, 2015. március 5. 22:51
Mintegy 20 millió dollár (5,5 milliárd forint) kártérítés kifizetését hagyta jóvá az Egyesült Államokban egy szövetségi bíróság az egyik katolikus egyházmegye papjai által évtizedekkel ezelőtt elkövetett szexuális visszaélések több száz áldozata számára.
Külföld » Inforadio.hu
Sport
csütörtök, 2015. március 5. 22:46
Idegenben szerzett előnyt a Fiorentina a Juventus ellen a labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjében.
Sport » Hirkereső
Gazdaság
csütörtök, 2015. március 5. 22:45
Gyarapítja a Suzuki számára szállított termékeinek körét a Rába Járműipari Kft., miután mintegy 2 milliárd forint értékű üzleti megállapodást kötött erről a Suzukival - tájékoztatta a győri székhelyű vállalat csütörtökön az MTI-t.
Gazdaság » Stop.hu
Sport
csütörtök, 2015. március 5. 22:41
A darts Premier League ötödik fordulója rengeteg meglepetést tartogatott, ketten is begyűjtötték első PL-győzelmüket, az este legjobban várt találkozóján pedig a világbajnok Gary Anderson sima, 7–2-es vereséget szenvedett.
Sport » NemzetiSport.hu
Sport
csütörtök, 2015. március 5. 22:40
Idegenben szerzett előnyt a Fiorentina a Juventus ellen a labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjében.
Sport » Origo
Hírek
csütörtök, 2015. március 5. 22:39
Sabaton, Soilwork és Danko Jones gondoskodik arról, hogy a fezenezők Judas Priest, Black Label Society és Gus G. által beállított riffszintje csütörtökön se csökkenjen a kritikus határ alá. A székesfehérvári fesztivál második napján is a fémesebb hangzás uralja a nagyszínpadot, de a többi helyszínen rocker, alter egyaránt talál majd kedvére valót. És ha a most bevezetett rock/metal tematikus bérletet választják, egy zenekar a fenti hatosból, nagyjából egy pizza árába kerül csak.
Hírek » Prae.hu
Sport
csütörtök, 2015. március 5. 22:38
Szeptemberre befejeződik a régi Nemzeti Stadion bontása, s a tervek szerint októberben már el is kezdik építeni a 2020-as tokiói olimpia központi stadionját.
Sport » Inforadio.hu

1762 cikk | 2 / 89 oldal