Keresés - 2012

  • Bonyhádi írók  Debreceni Zoltán - A Tóparján, Párosan gyönyörű az élet.. Vers a rokonságról
    Bonyhádi írók Debreceni Zoltán - A Tóparján, Párosan gyönyörű az élet.. Vers a rokonságról              Debreceni Zoltán író, versíró    Debreceni Zoltán író, versíró   Született: 1954. november 2., Pocsaj Lakcíme: Hajdúbagos, Sinai u. 1.
    Napló
  • Sztárklikk Debreceni Zoltán versíró, Kisvejkei emberek
    Sztárklikk Debreceni Zoltán versíró, Kisvejkei emberek    Debreceni Zoltán Cigány író tollából        Debreceni Zoltán: Vers a Múzsámhoz... Csajé már elrepül feletted néhány húsz bús év, sok sötét felhős nap. De a szépséged nem változott ugyan az maradt. Akik csodálják szépségedet, Kérlek őrizd meg nekik míg így sokáig magad. Hadd fusson, hadd repüljön feletted az embert nyüvő makacs idő.
    Napló
  • ELÉG VOLT…
    ELÉG VOLT… ELÉG VOLT…   Elég Volt Történelmünk Meghamisításából, Elég Volt Őstörténetünk Elhallgatásából! Öntsünk végre olyan tiszta vizet a pohárba, Amely nem akad fent az embereknek torkába, Hanem le tud csordogálni a gyomor mélyére, Nem fekszi meg azt már ma estére, vagy éjfélre.
    Napló
  • B. Juhász Levente: NAGYCSÜTÖRTÖK N A G Y C S Ü T Ö R T Ö K - 2012 =====================   Nagycsütörtök éjszakáján Csak - Úr Jézus kínhalálán Gyötrődik szívem és elmém Ő, Aki jött, valjon elmén? Már csak fustély van kezikben Kiktől tanult szép hitében Papi szolgák és katonák Az ’örömhírt’ ígyen hozzák? Papi Fejedelmek küldték Harminc ezüstért el űzték Hiába már – szakadt zacskó Harmin...
    Napló
  • Hajdúbagos Rókás tó, Debreceni Zoltán Versíró : Éjjel a Tóparján,
    Hajdúbagos Rókás tó, Debreceni Zoltán Versíró : Éjjel a Tóparján, A cigány irodalom legszebb múzsája Csajé  Debreceni Zoltán író múzsája Csajé  .  Debreceni Zoltán - Addig menj amíg várnak  Mosolyogva menj haza Kisvejkére. Mert téged még haza várnak. Örülhetsz a drága jó apádnak. Addig menj Erzsike haza. még hallod, hogy kopognak a léptek. Mert addig tárt karokkal várnak haza téged. Menj, menj soha ne néz hátra.
    Napló
  • Nimród király Nimród király  (dalszöveg)     Nimród király égi harcos,  Az ősei népünk atyja!  Hozd el nékünk újra a fényt,  A büszke magyaroknak!   Sólyomszárnyon a nap felé törsz,  És versenyt szállsz a széllel;  Megcsodál ki az ég felé néz,  Ott fenn a magas égben!   Sólyomszárnyon és sólyom foggal,  Él az ősi népem;  Fészket rakunk a bérceken,  És a pusztáknak mélyében! ...
    Napló
  • Apró pók pont
    Apró pók pont Dalolható versike   Jön-megy, korhol Mit sem sejtő, arra járó Torpan jókor, Pontot sejt ő messze távol. Lépdel, fontol, Csökkenti a távolságot, Ponttól, pont jól Beállítja látótávot. Apró pók pont, Maga fonta cérnaszálon Leng, lóg, pang pont, Gyanútlanul légtornászol. Jókedvet ont, Mosolyt fakaszt arra járón. Apropó, pont Jókor lógott pókfonálon.   2012.10.14.
    Napló
  • Epehólyagrák tünetei és kezeléséről tudnivalók. cigány író tollából Fontos tudnivalók az epehólyagrákról megosztás Hozzászólások (0) 2012.06.20. Nyomtatás Szerző: Kiss Verus (szerk.) Partner: Rákgyógyítás.
    Napló
  • HA MAJD A NÉP NEMCSAK FELÉBRED…
    HA MAJD A NÉP NEMCSAK FELÉBRED…             HA MAJD A NÉP NEMCSAK FELÉBRED…   Ha Majd a Nép Nemcsak Felébred, Hanem Felkel, Ha Majd Újra Jönnek Kapás - Kaszás Sereggel, Ha Majd Nem Félnek Repülő Gyilkos Golyóktól, Ha Nem Tartanak Többé Hazaárulóktól Mert Bátran Mernek az Igazukért Kiállni, Nem Akarnak Tovább Új Urakat Szolgálni, Akkor Értik Meg Gőgös Haduraink Végre: Elszámolva Kell Állniuk a Né...
    Napló
  • Závod Debreceni Zoltán író - A patak partján /Aludj csendesen szép természet, Őszi szerelem.. NAGYKEREKI
    Závod Debreceni Zoltán író - A patak partján /Aludj csendesen szép természet, Őszi szerelem.. NAGYKEREKI Debreceni Zoltán író tollából    Debreceni Zoltán versíró   Debreceni Zoltán - Patak partján... Tavasz szellője lengi a mezőt, Virágok illata száll a réten, Napfény simogatja az ég kékjét, És a madarak dalolnak a fák lombjai között.
    Napló
467 cikk | 21 / 47 oldal