Hírek - csütörtök, 2015. március 5.

   

Számitástechnika
csütörtök, 2015. március 5. 17:38
A RevoSense közlekedésbiztonsági rendszere automatikusan riasztja a mentőket.
Számitástechnika » Hirkereső
Kultúra
csütörtök, 2015. március 5. 17:38
Értékes őskori, római kori és középkori leleteket, valamint fegyvereket, lőszereket és robbanóanyagot találtak egy balatonszárszói lakásban a rendőrök, amikor egy 24 éves siófoki fiatalember gyűjteményét lefoglalták.
Kultúra » Múlt-kor
Tudomány
csütörtök, 2015. március 5. 17:37
Kilencvennégy millióan laknak azokon a területeken, amelyekre vonatkozóan valamilyen szintű viharkészültséget rendeltek el.
Tudomány » ma.hu
Saját Rovat
csütörtök, 2015. március 5. 17:37
Alig 15 másodperces, de nagyon hatékony tanácsadó videót készített véletlenül egy szafarizó család azoknak, akik valamilyen járművel vadállatok közelébe készülnek, és szeretnének épségben eljönni onnan. A lényeg: mindig zárjuk be az ajtókat, mert az oroszlánok sunyik. Videó.
Saját Rovat » HVG.hu
Turizmus
csütörtök, 2015. március 5. 17:36
Hideg zuhanyként ért több nem állami szakiskolát, hogy jövőre már nem taníthatnak ingyenesen egyes szakmákat.
Turizmus » Turizmus Online
Hírek
csütörtök, 2015. március 5. 17:35
Annyit elárulunk, hogy Baán László végzett az élen, de most megtudhatja azt is, hogy a Magyar Művészeti Akadémia elnöke hányadik helyen áll.
Hírek » Heti Válasz
Videók
csütörtök, 2015. március 5. 17:34
Tarlós István pegig nem lenne koala, de szeret szimaptikusnak tűnni. Felavatták Budapest két új látványosságát, Vobarát és Nur-Nuru-Bint, a két és fél éves koalafiúkat.
Videók » HVG.hu
Külföld
csütörtök, 2015. március 5. 17:34
Szövetségi törvényt sérthetett hivatali ideje alatt folyamatosan a volt amerikai külügyminiszter, Hillary Clinton. A demokrata politikus ugyanis hivatalos levelezését magán e-mail címéről intézte, ami tilos.
Külföld » Inforadio.hu
Tudomány
csütörtök, 2015. március 5. 17:34
Egy nemzetközi szakemberekből álló csoport a világon elsőként elkészítette a Föld legveszélyesebb vulkánjainak katalógusát.
Tudomány » ma.hu
Számitástechnika
csütörtök, 2015. március 5. 17:33
A mobiltelefonnal rendelkezők mozgásának követését lehetővé tevő rendszert a 24 milliós város tömegközlekedésében tesztelik.
Számitástechnika » SG.hu
Sport
csütörtök, 2015. március 5. 17:33
Drámai pillanatok játszódtak le vasárnap a belga bajnokságban rendezett FC Brügge Mouscron meccsen.
Sport » Hirkereső
Turizmus
csütörtök, 2015. március 5. 17:33
A legjobb vállalati kisfilmeket kereste a Munkahelyi Videó (MuVi) Kampányban az Aon Hewitt.
Turizmus » Turizmus Online
Gazdaság
csütörtök, 2015. március 5. 17:33
Akár kórház is épülhet a Déli pályaudvar helyett....
Gazdaság » Pénzcentrum
Kultúra
csütörtök, 2015. március 5. 17:32
Három évre bezár a Közlekedési Múzeum április 15-én.Mi lesz a sorsa a többtonnás mozdonyoknak, a hatalmas repülőknek? A Liget Budapest Projekt szakembere szép jövőt ígér egy olyan (újjáépített) létesítményben, amely eredeti változatában alkalmatlan volt szerepére.
Kultúra » Népszabadság Online
Game
csütörtök, 2015. március 5. 17:32
Hamarosan már nem csak 5 ember ugorhat be egy harcra az Evolve-ban, lesz hely egy hatodik embernek is, aki megfigyelheti a történéseket.
Game »
Game
csütörtök, 2015. március 5. 17:32
Hamarosan már nem csak 5 ember ugorhat be egy harcra az Evolve-ban, lesz hely egy hatodik embernek is, aki megfigyelheti a történéseket.
Game » GameStar
Gazdaság
csütörtök, 2015. március 5. 17:32
Az energiapiacok átláthatóságát szolgáló uniós szabályok miatt több száz energiacégnek kell regisztrálnia március közepéig az energiahivatal honlapján. Egyelőre meglehetősen kevés energiacég teljesítette ... ...
Gazdaság » Napi Gazdaság
Film
csütörtök, 2015. március 5. 17:32
Két napja mutattuk a Dark Places plakátját, amin a fiatalra photoshopolt Charlize Theron magzatpózban ejtőzött, és most befutott az előzetes is. A film a Holtodiglan-t is jegyző Gillian Flynn korábbi regényét dolgozza fel (magyarul Sötét helyek címen jelent meg tavaly), és a Fincher-filmhez hasonlóan ez is egy sötét, izgalmas, hangsúlyosan felnőtteknek való drámának ígérkezik. A film főhőse egy Libby Day nevű nő (Charlize Theron), akinek gyerekkorában az egész családját lemészárolták, ő pedig a testvére ellen vallott a bíróságon. Harminc évvel később egy amatőrökből álló nyomozóklub tagjai keresik fel, akik azt gyanítják, hogy a börtönbe zárt fiútestvér ártatlan, a nő pedig hazudott. A szereposztás kifejezetten erős, az Oscar-díjas Theronon kívül itt van Chloé Grace Moretz (Ha/ver), Nicholas Hoult (Egy fiúról), Christina Hendricks (Drive), Tye Sheridan (Joe), Corey Stoll (Kártyavár) és Drea de Matteo (Maffiózok) is. A rendező a francia Gilles Paquet-Brenner, aki korábban olyan filmeket csinált, mint a Sarah kulcsa című Kristin Scott Thomas-os háborús dráma, illetve a Marion Cotillard-os Búcsúdal. Hiába az ígéretes alapanyag és a tiszteletet parancsoló színészgárda, valami gond mégis mintha lenne a Dark Places-zel, ugyanis egy hónappal hamarabb kezdték el forgatni, mint a tavaly szeptemberben bemutatott Holtodiglant, még mindig nincs amerikai premierdátuma (magyarról nem is beszélve), és különösebb fanfár vagy fesztivál-szereplés nélkül április 8-án már be is küldik a francia mozikba.
Film » Origo
Saját Rovat
csütörtök, 2015. március 5. 17:32
Két napja mutattuk a Dark Places plakátját, amin a fiatalra photoshopolt Charlize Theron magzatpózban ejtőzött, és most befutott az előzetes is. A film a Holtodiglan-t is jegyző Gillian Flynn korábbi regényét dolgozza fel (magyarul Sötét helyek címen jelent meg tavaly), és a Fincher-filmhez hasonlóan ez is egy sötét, izgalmas, hangsúlyosan felnőtteknek való drámának ígérkezik.A film főhőse egy Libby Day nevű nő (Charlize Theron), akinek gyerekkorában az egész családját lemészárolták, ő pedig a testvére ellen vallott a bíróságon. Harminc évvel később egy amatőrökből álló nyomozóklub tagjai keresik fel, akik azt gyanítják, hogy a börtönbe zárt fiútestvér ártatlan, a nő pedig hazudott.A szereposztás kifejezetten erős, az Oscar-díjas Theronon kívül itt van Chloé Grace Moretz (Ha/ver), Nicholas Hoult (Egy fiúról), Christina Hendricks (Drive), Tye Sheridan (Joe), Corey Stoll (Kártyavár) és Drea de Matteo (Maffiózok) is. A rendező a francia Gilles Paquet-Brenner, aki korábban olyan filmeket csinált, mint a Sarah kulcsa című Kristin Scott Thomas-os háborús dráma, illetve a Marion Cotillard-os Búcsúdal.Hiába az ígéretes alapanyag és a tiszteletet parancsoló színészgárda, valami gond mégis mintha lenne a Dark Places-zel, ugyanis egy hónappal hamarabb kezdték el forgatni, mint a tavaly szeptemberben bemutatott Holtodiglant, még mindig nincs amerikai premierdátuma (magyarról nem is beszélve), és különösebb fanfár vagy fesztivál-szereplés nélkül április 8-án már be is küldik a francia mozikba.
Saját Rovat » Origo
Autó
csütörtök, 2015. március 5. 17:32
Remélhetőleg olcsó lesz a Suzuki két új kisautója, amelyek két éven belül érkezhetnek meg a hazai kereskedésekbe.
Autó » Totalcar

1762 cikk | 29 / 89 oldal