Hírek - csütörtök, 2015. március 5.

   

Sport
csütörtök, 2015. március 5. 16:20
Ijesztő jelenet játszódott le a Tottenham és a Swansea angol élvonalbeli mérkőzésén. A vendégek csatára, Bafetimbi Gomis az első félidőben elájult, összeesett a pályán. Szerencsére a támadó már jobban van, később pedig azzal magyarázta az esetet, hogy mostanában sok volt a stressz és a megterhelés az életében édesapja betegségéből kifolyólag. A futballista korábban már háromszor is elájult a gyepen a Lyon alkalmazottjaként.
Sport » Pepsifoci.hu
Sport
csütörtök, 2015. március 5. 16:20
Az utánpótlás-válogatottak felépítését tartja legfontosabb feladatának Bernd Storck, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kedden kinevezett sportigazgatója.
Sport » Stop.hu
Sport
csütörtök, 2015. március 5. 16:20
Új vezetője lesz a Magyar Kézilabda Szövetségnek, ugyanis Vetési Iván nem indul újra az elnöki posztért.
Sport » Handball.hu
Sport
csütörtök, 2015. március 5. 16:20
Értékes őskori és középkori leleteket találtak egy házkutatás során Balatonszárszón.
Sport » Népszava Online
Gazdaság
csütörtök, 2015. március 5. 16:19
Érezhetően csökken az idén a világ államadósainak hitelkereslete, elsősorban árfolyamhatások, valamint a legnagyobb ipari gazdaságok hiteligényének visszaesése miatt - áll a Standard & Poor's csütörtökön Londonban ismertetett átfogó előrejelzésében.
Gazdaság » Világgazdaság Online
Hírek
csütörtök, 2015. március 5. 16:19
Nemanja Matić, a londoni Chelsea és a szerb labdarúgó-válogatott játékosa a Tottenham elleni Ligakupa döntőn aratott 2:0-s győzelem után az ünneplés során sérült meg – a hírt José Mourinho, a Chelsea edzője közölte a sajtóval a West Ham elleni, szerda esti találkozó előtti sajtótájékoztatón. Matić eltiltása miatt nem is lépet pályára a Tottenham elleni Ligakupa-döntőn, az ünneplés során bokasérült szenvedett a Wembley Stadionban. „Mondok Önöknek valamit, amit senki nem tud: Matić a trófea megszerzése utáni ünneplés során sérült meg. A sérülése nem súlyos, de ha nem tiltották volna el, akkor pályára lépne a West Ham ellen. Kifordult a bokája, de a PSG elleni BL-visszavágóra készen áll majd” – mondta Mourinho a Sky Sportsnak. Matićot két mérkőzésre tiltotta el a szövetség a Burnley elleni piros lap miatt, de a hírek szerint már vasárnap pályára lép a Southampton ellen. A szerb válogatott játékos az idény során 36 mérkőzésen játszott és három gólt lőtt.
Hírek » MagyarSzo.com
Belföld
csütörtök, 2015. március 5. 16:19
Adam Michnik veszélyesnek tartja Orbán Viktor politikáját. Az egykori lengyel ellenzéki, a Gazeta Wyborcza főszerkesztője a FAZ-ban azzal indokolja véleményét, hogy a magyar kormányfő egyedülálló cinizmust tanúsít.
Belföld » 168 óra Online
Tudomány
csütörtök, 2015. március 5. 16:19
Az Európai Unió fontolóra veszi az állatkísérletek betiltását, miután több mint egymillióan írták alá azt a petíciót, amelyet egy olyan csoport kezdeményezett, mely az állatok élveboncolása ellen tiltakozik - jelentették be uniós tisztviselők szerdán.
Tudomány » Inforadio.hu
Gazdaság
csütörtök, 2015. március 5. 16:19
A tőzsde vezérigazgatója megszüntette a brókercég tőzsdetagságát és kereskedési jogát a részvény és a származékos szekcióban.
Gazdaság » HVG.hu
Hírek
csütörtök, 2015. március 5. 16:18
A Sony még az elmúlt év tavaszán jelentette be, hogy rálépnek a virtuális valóság ösvényére.
Hírek » Impulzus.ro
Számitástechnika
csütörtök, 2015. március 5. 16:18
A Design Terminál, a We Love Budapest és az Akvárium Klub 2015. június 4-6. között rendezi meg a a Brain Bar Budapest inspirációs fesztivált a Magyar Telekom főtámogatásával.
Számitástechnika » Hirkereső
Autó
csütörtök, 2015. március 5. 16:18
Kicsit késve, de végre megérkezett szokásos fotógyűjteményünk, ahol az autók elmosódnak a háttérben, és a hoszteszhölgyek huncut mosolya kerül fókuszba.
Autó » Hirkereső
Külföld
csütörtök, 2015. március 5. 16:18
Diplomáciai vihart okozott Ausztrália és Indonézia között a hír, hogy évtizedes fogva tartás után a leghírhedtebb börtönben fognak kivégezni két ausztrál drogcsempészt. Jakartát nem érdekli a nemzetközi nyomás, Brazíliával és Norvégiával például már a diplomáciai kapcsolatai is megszűntek hasonló okok miatt.
Külföld » Origo
Hírek
csütörtök, 2015. március 5. 16:17
Orbán Viktor egyes nemzetközi ügyekben megkerülhetetlenné vált – nyilatkozza a friss Heti Válaszban Csák János. A volt londoni nagykövet arról is mesél, miként lobbiznak a multik a Moszkvát sújtó szankciók ellen vagy az amerikai–európai szabadkereskedelmi partnerség mellett.
Hírek » Heti Válasz
Gazdaság
csütörtök, 2015. március 5. 16:17
Az Európai Központi Bank (EKB) március 9-én, hétfőn kezdi meg eszközvásárlási programját - jelentette be Mario Draghi, az euróövezeti jegybank kormányzótanácsának Ciprus fővárosában, Nicosiában tartott kamatdöntő ülését követő sajtótájékoztatón.
Gazdaság » TőzsdeFórum
Gazdaság
csütörtök, 2015. március 5. 16:16
2008 óta nem zárt ennyire kedvező hónapot februárban az államháztartás központi alrendszere.
Gazdaság » Menedzsment Fórum
Autó
csütörtök, 2015. március 5. 16:16
Amint arról már korábban beszámoltunk, az Autószektor kiadásáért felelős Autós Nagykoalíció 2015 januárjában csatlakozott az ICDP autóipari kutatásokkal, elsősorban a kis- és nagykereskedelemmel foglalkozó független, nemzetközi no...
Autó » Hirkereső
Sport
csütörtök, 2015. március 5. 16:16
Focizni szinte bárhol lehet, akár egy észt kisvárosában is, ahol a labdarúgópálya kellős közepén egy hatalmas tölgyfa ágaskodik. Kemény!
Sport » Hirkereső
Hírek
csütörtök, 2015. március 5. 16:15
Továbbra is masszív siker a hazai rendezésű Challenge24, az egész napos programozóversenyre szinte 200 csapat nevezett, a világ minden tájáról.
Hírek » HWSW
Autó
csütörtök, 2015. március 5. 16:15
Két tuningolt ikon feszül egymásnak egy halálos gyorsulási versenyen. Ilyen Lada és Dacia nincs minden bokorban.
Autó » Vezess.hu

1762 cikk | 38 / 89 oldal