Keresés - 2012

  • Debreceni Zoltán  szép emberek . Kisvejke  Híres emberek
    Debreceni Zoltán szép emberek . Kisvejke Híres emberek                .         Debreceni Zoltán író, versíró    Debreceni Zoltán író, versíró   Született: 1954. november 2., Pocsaj Lakcíme: Hajdúbagos, Sinai u. 1. Lakóhelye: Kisvejke, Rákóczi u. 29.
    Napló
  • Batári István
    Batári István 1955-ben születtem Budapesten. A családunkban soha senkinek nem volt kapcsolata a művészetekkel. Engem minden érdekelt, mindenfélét kipróbáltam. Furnérlemezből kivágott rajzfilmfigurákat festettem, monotíp nyomatokat készítettem, rajzszakkörökre jártam. Már akkor is a portrérajzolás fogott meg a legjobban, de mivel nem volt nagy sikerélményem, abbahagytam.
    Magyar hírességek » Képzőművészek » Szobrászművészek
  • VIHARFELHŐK TORNYOSULNAK…  „ISTEN, ÁLLD MEG A MAGYART…”
    VIHARFELHŐK TORNYOSULNAK… „ISTEN, ÁLLD MEG A MAGYART…” VIHARFELHŐK TORNYOSULNAK… „ISTEN, ÁLLD MEG A MAGYART…”     Viharfelhők Tornyosulnak Magyarország Egén, Fodrozik Már a Víz a „Magyar - honunk Tengerén”, Amely Jelenleg az Országban Nem Is Létezik, Elvitte Trianon, De Szívekben Gyökerezik. Mélyen Ott Lapul, Hogy Majd a Pillanatra Várva Hullámokat Vetve Zúduljon Zsarnok Nyakába.
    Napló
  • 2011. évi CXCI. törvény végrehajtásának tanulságai - 4 kiegészítéssel
    2011. évi CXCI. törvény végrehajtásának tanulságai - 4 kiegészítéssel 2011. évi CXCI. törvény végrehajtásának tanulságai - 4 kiegészítéssel   A 2011. évi CXCI. törvény úgy lett Magyarország legérdekesebb törvénye, hogy az általánosság oldaláról nézve nincs benne semmi extra. Még az érintettek részéről sem. A törvény valójában a Széll Kálmán-terv részeként született nyugdíjreform egyik eleme.
    Napló
  • Március tizenötödikéhez
    Március tizenötödikéhez Március tizenötödikéhez   Egy adott kor után a forradalmakra emlékező ünnepek lapossá, értelem nélkülivé válnak. Ezzel szemben a nem politikai vonatkozású ünnepek örök életűnek. Október 23-a és március 15-e már csak abból a szempontból jelentősek, hogy munkaszüneti napok. Az ezeken a napokon elmondott beszédek jelentősége kicsi, és a beszédek felejthetők.
    Napló
  • ARANYMÁLINKÓ DALOLTA…  Balogh Béni: Gyöngyhúrú citera c. mese – regényére gondolva
    ARANYMÁLINKÓ DALOLTA… Balogh Béni: Gyöngyhúrú citera c. mese – regényére gondolva ARANYMÁLINKÓ DALOLTA… Balogh Béni: Gyöngyhúrú citera c. mese – regényére gondolva   Aranymálinkó dalolta a kisbojtár énekét, Búsan és bánatosan zengte a fájdalom zenét, Amelyet kiolvasott Ostoros Imre szeméből, Majd kortyolgatott a Bükk forrásainak vizéből.
    Napló
  • MINDENSÉGEM RAGYOGÓN  FÉNYLŐ NAPSUGARA…  Születésnapodra Szerelmem
    MINDENSÉGEM RAGYOGÓN FÉNYLŐ NAPSUGARA… Születésnapodra Szerelmem MINDENSÉGEM RAGYOGÓN FÉNYLŐ NAPSUGARA… Születésnapodra Szerelmem   Mindenségem Ragyogón Fénylő Napsugara, Számomra Te Vagy a Boldogság Kék Madara.
    Napló
  • Nagykereki Cigány költő, versíró Debreceni Zoltán - Kisvejke faluban lakom...
    Nagykereki Cigány költő, versíró Debreceni Zoltán - Kisvejke faluban lakom...     Debreceni Zoltán - Tavaszi Reggel... A nap sugarai átölelik a mezőt, Virágok nyílnak, mint gyémántok a fűben. A madarak dalolnak, a szél susog, Tavasz reggelén minden életre kel. A patak vize csobogva kanyarog, a fák lombja zölden hullámzik a szélben. A természet mosolyogva boldogan ébred, Tavasz reggelén minden életre kel.
    Napló
  • Biharkeresztesi Zsidó-Cigány hírességek író, versíró /Debreceni Zoltán:  Cigány szomszédom..
    Biharkeresztesi Zsidó-Cigány hírességek író, versíró /Debreceni Zoltán: Cigány szomszédom..      Debreceni Zoltán író, versíró    Debreceni Zoltán író, versíró   Született: 1954. november 2., Pocsaj Lakcíme: Hajdúbagos, Sinai u. 1. Lakóhelye: Kisvejke, Rákóczi u. 29. Elérhetősége: debreceni-zoltan@temail.hu            .     .
    Napló
  • DALOLOM ELŐSZÖR HALKAN…  Ez a Hazám
    DALOLOM ELŐSZÖR HALKAN… Ez a Hazám               DALOLOM ELŐSZÖR HALKAN… Ez a Hazám   Dalolom Először Halkan, Hogy Magyar Vagyok, Dalolom Másodszor, Még Mindig Magyar Vagyok, Dalolom Harmadszor Hangosan: Nem Változok! Negyedszer Ordítva: Mindig Magyar Maradok!     Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)   Zirc. 2012. 11. 10. Szombat reggel 7:13.
    Napló
468 cikk | 13 / 47 oldal