Keresés - 2012

  • TÁLTOS DOBOK SZÓLJATOK…  ÉBREDJ MAGYAR ÉS FOGJ ÚJRA ÖSSZE!
    TÁLTOS DOBOK SZÓLJATOK… ÉBREDJ MAGYAR ÉS FOGJ ÚJRA ÖSSZE!                 TÁLTOS DOBOK SZÓLJATOK… ÉBREDJ MAGYAR ÉS FOGJ ÚJRA ÖSSZE!   Táltos dobok szóljatok olyan erővel, Hogy Magyarok szíve újra szenvedéllyel Teljen meg és ne Gyűlölet uralkodjon, Hanem lélekig ható érzés maradjon.
    Napló
  • A RAKAMAZI TURUL
    A RAKAMAZI TURUL               A RAKAMAZI TURUL        Sokan megkérdezték már az elmúlt években, hogy milyen medál látható azokon a fényképeken, amelyeken ott lóg a nyakamban egy szíjra felfűzve? A Páromtól, Terikétől kaptam, még amikor Bugacon voltunk a KURULTÁJON 2012.08.10-12-ig és ott vette nekem ajándékba.
    Napló
  • MAGYAR SZÍVEM HITE, SZERETETE…
    MAGYAR SZÍVEM HITE, SZERETETE… MAGYAR SZÍVEM HITE, SZERETETE… * HISZEK; A MINDENSÉG TEREMTŐJÉBEN, URÁBAN, A MINDENSÉG SZENTSÉGES ISTENÉBEN – ATYÁNKBAN! HISZEK; BOLDOGASSZONY TERETMTŐ ÉDESANYÁNKBAN, A TEREMTÉS BÖLCSŐJÉBEN, KELYHÉBEN, SZENT MAGJÁBAN! * HISZEK JÉZUS KRISZTUSBAN, ISTENÜNK SZENT FIÁBAN, MEGVÁLTÓNKBAN, SZERETETÉBEN, SZENT, HŰ SZAVÁBAN! HISZEK; SZENTLÉLEKBEN – EREJÉBEN, JÓSÁGÁBAN, TISZT...
    Napló
  • MÉG MINDIG MAGYAR VAGYOK…  HINNI SZERETNÉK AZ ÖSSZEFOGÁSBAN
    MÉG MINDIG MAGYAR VAGYOK… HINNI SZERETNÉK AZ ÖSSZEFOGÁSBAN MÉG MINDIG MAGYAR VAGYOK… HINNI SZERETNÉK AZ ÖSSZEFOGÁSBAN   Még Mindig Magyar Vagyok Igaz Hittel, Pedig Sokszor Hozták Szégyenbe a Hont. Próbálták Lejáratni Oly Erővel, Amely Széjjelzilálta azt az Otthont   Ahol Szétdarabolt Határon Belül Mégis Mindent Jelentett a Számomra Szülőföldemnek Hegyei Mögül Mindennap Felkelő Nap Sugára.
    Napló
  • ÖRÖKKÉ ÉS MÉG HÁROM NAPIG…  SZERELMEMNEK, TERIKÉNEK
    ÖRÖKKÉ ÉS MÉG HÁROM NAPIG… SZERELMEMNEK, TERIKÉNEK ÖRÖKKÉ ÉS MÉG HÁROM NAPIG… SZERELMEMNEK, TERIKÉNEK   Örökké és Még Három Napig Szeretlek Kedvesem, Te Vagy a Boldogság Szépsége és Te Vagy Mindenem! Nem kell nékem Rajtad Kívül E Világon Senki sem, Mert úgy érzem számomra ez az Igazi Szerelem.
    Napló
  • Biharkeresztesi hírességek /  Debreceni Zoltán  zsidócigány író, versíró tollából  versek, prózák
  • ZIRC ÉS ZIRCIEKTŐL VALÓ BÚCSÚZÁSOM UTÓÉLETE,  Avagy egy hozzám érkezett Facebookos levélre való megkésett reagálás
    ZIRC ÉS ZIRCIEKTŐL VALÓ BÚCSÚZÁSOM UTÓÉLETE, Avagy egy hozzám érkezett Facebookos levélre való megkésett reagálás ZIRC ÉS ZIRCIEKTŐL VALÓ BÚCSÚZÁSOM UTÓÉLETE, Avagy egy hozzám érkezett Facebookos levélre való megkésett reagálás         2012. 12. 19 – én Zircen tartottam meg „Ha a Bakonyi hegyeim elvennék, úgy fájna…” című búcsúdélutánomat, mert Decemberben költöztem Szerelmemhez Gyulára. Erről részletesen tudósítottam a Facebookon, amely az alábbi linken megnézhető:   https://www.
    Napló
  • „LÜTYÖG AZ ORROD FIAM!”  EGY KIS NOSZTALGIÁZÁS
    „LÜTYÖG AZ ORROD FIAM!” EGY KIS NOSZTALGIÁZÁS            „LÜTYÖG AZ ORROD FIAM!” EGY KIS NOSZTALGIÁZÁS         Csecsemő és picinyke gyermekkorban minden olyan más, mint felcseperedve, serdülő, vagy felnőttkorba érve élni a mindennapjainkat. A kisgyermeknek nincs még veszélyérzete, nem érzi, illetve nem tudja azt, hogy evés után meg kell törölni a száját, mert odaszáradt rá a maradék.
    Napló
  • Őrtorony
    Őrtorony    Taupo vulkán volt. Akkora vulkán, hogy a föld felszínén nem sok ilyennek maradt nyoma. A tudósok óriásvulkánnak hívják. Kráterének szája több mint 25 km átmérőjű. A kráterben egy hatalmas tó. Vulkáni utóműködések ma is történnek. Ennek egyik jele a vulkáni tufakavicsok időleges megjelenése a tó vizének tetején. Ezek a tufakavicsok annyira könnyűek, hogy úsznak a vízen.
    Napló
  • Debreceni Zoltán - Kisvejke faluban lakom
    Debreceni Zoltán - Kisvejke faluban lakom  Debreceni Zoltán: Kisvejke faluban lakom    Debreceni Zoltán versíró, Kisvejke  Debreceni Zoltán - Kisvejke faluban lakom... . Kisvejkén lakom a magas dombok között. Itt a nap az égről korán mosolyogva köszön. Barátságosak velem a sváb emberek. Mosolyognak rám ha az utcára kimegyek.
    Napló
468 cikk | 15 / 47 oldal