Keresés - 2012

  • Hosszúpályi Hírességek  Debreceni Zoltán versíró tollából - Vers a Múzsámhoz sztárklikk
    Hosszúpályi Hírességek Debreceni Zoltán versíró tollából - Vers a Múzsámhoz sztárklikk       Debreceni Zoltán: Vers a Múzsámhoz... Csajé már elrepül feletted néhány húsz bús év, sok sötét felhős nap. De a szépséged nem változott ugyan az maradt. Akik csodálják szépségedet, Kérlek őrizd meg nekik míg így sokáig magad. Hadd fusson, hadd repüljön feletted az embert nyüvő makacs idő. Te mindig dobd le a fukar élet irigylő ráncait.
    Napló
  • MAGASAN SZÁLL A SÓLYOM…
    MAGASAN SZÁLL A SÓLYOM… MAGASAN SZÁLL A SÓLYOM… VÉREIM MAGYAROK Dalszöveg   Magasan Száll a Sólyom a Kárpátok Felett, Hozza Magával Azt a Fontos Üzenetet, Melyet Olyan Sóvárogva Régóta Várunk, Mert Számunkra Ez Lehet Végső Megoldásunk. Nincsen Már Békesség e Szétszabdalt Hazában, Nagy Szakadék Tátong Szeretett Hunniánkban.
    Napló
  • HA HINNI TUDSZ ISTENBEN…  HINNI KELL MINDHALÁLIG
    HA HINNI TUDSZ ISTENBEN… HINNI KELL MINDHALÁLIG HA HINNI TUDSZ ISTENBEN… HINNI KELL MINDHALÁLIG   Ha hinni tudsz Istenben, nem maradsz egyedül, De ha a Hitedre negatív árnyék vetül, Akkor is próbáld meg kérni Urunk Istenünk, Aki ha bajban vagyunk, mindig itt van velünk.
    Napló
  • Madarász Gergely
    Madarász Gergely Mindenféle színes képeket alkotok, és azoknak látásától, az emberekben lelki folyamatok játszódnak le, ugyanakkor, mindenféle emberek látásától, lelki folyamatok játszódnak le bennem, amitől színes képeket alkotok!    Szakmai önéletrajz  Érdeklődésem a képzőművészet iránt korán megmutatkozott.
    Magyar hírességek » Képzőművészek » Festőművészek
  • „ANYÁM KEZE”  Édesanyámra emlékezve
    „ANYÁM KEZE” Édesanyámra emlékezve               „ANYÁM KEZE” Édesanyámra emlékezve         Tegnap a számítógépre vitt verseim között valamit keresgélve, egy 27 évvel ezelőtt, 1988. 04. 25 – én Édesanyámhoz írt versbe „botlottam.” Természetesen ezt a botlást jó értelembe véve írtam, hiszen Áldott Emlékű Édesanyámmal nagyon közel álltunk egymáshoz gyermekkoromtól kezdve egészen a 2012. 02.
    Napló
  • A csapágy
    A csapágy    Reggel van, a hajnali derengésben párás, ködös az udvar. Dübörögnek a gépek, folyik gőzerővel a termelés a részlegeken. Különösen nagy a zaj a présrészlegen. Tegnapelőtt véglegesítettek egy nagy rendelést Nyugat-Németországból a brassói Traktorgyárba. Sepsiszentgyörgyön működik ez a kis üzem.
    Napló
  • Bonyhádi elismert író / Debreceni Zoltán zsidócigány író tollából versek, prózák
    Bonyhádi elismert író / Debreceni Zoltán zsidócigány író tollából versek, prózák            Debreceni Zoltán író, versíró    Debreceni Zoltán író, versíró   Született: 1954. november 2., Pocsaj Lakcíme: Hajdúbagos, Sinai u. 1. Lakóhelye: Kisvejke, Rákóczi u. 29. Elérhetősége: debreceni-zoltan@temail.hu            .     .
    Napló
  • Kisvejkei Híres versíró /Augusztusi nyár - Debreceni Zoltán / Híres roma emberek írók sztárklikk
    Kisvejkei Híres versíró /Augusztusi nyár - Debreceni Zoltán / Híres roma emberek írók sztárklikk     Debreceni Zoltán: Vers a Múzsámhoz... Csajé már elrepül feletted néhány húsz bús év, sok sötét felhős nap. De a szépséged nem változott ugyan az maradt. Akik csodálják szépségedet, Kérlek őrizd meg nekik míg így sokáig magad. Hadd fusson, hadd repüljön feletted az embert nyüvő makacs idő. Te mindig dobd le a fukar élet irigylő ráncait.
    Napló
  • „MAGYARNAK LENNI: BÜSZKE GYÖNYÖRŰSÉG!”…
    „MAGYARNAK LENNI: BÜSZKE GYÖNYÖRŰSÉG!”… „MAGYARNAK LENNI: BÜSZKE GYÖNYÖRŰSÉG!”…   „Magyarnak Lenni: Büszke Gyönyörűség!” Ne Feledd Soha, Hunyt Szemekkel Is Lásd:Nemzetednek Megvan A Zászlaja! Az a szép lobogó, amelyet eleidtől jussoltál, Évezredek viszontagságai során is megkaptál.
    Napló
  • Tevel író és híres emberek  Debreceni Zoltán - Kisvejke faluban lakom, Vers a Múzsámhoz sztárklikk
    Tevel író és híres emberek Debreceni Zoltán - Kisvejke faluban lakom, Vers a Múzsámhoz sztárklikk     Debreceni Zoltán versíró, Kisvejke  Debreceni Zoltán - Kisvejke faluban lakom... . Kisvejkén lakom a magas dombok között. Itt a nap az égről korán mosolyogva köszön. Barátságosak velem a sváb emberek. Mosolyognak rám ha az utcára kimegyek.
    Napló
468 cikk | 14 / 47 oldal